måndag 22 september 2014

EBAYS FÖRBANNELSE

bild: pinterest
Idag har jag introducerats till ebay cirka hundra jordsnurr efter alla andra som e cool. Anledning? För att beställa hem en halloween-outfit.

Eftersom jag snart blir solokvist och ska betala hyran själv framöver vet jag om att jag måste vara duktig med att hålla i pengarna, så lovade mig själv att inte köpa något mer än outfiten.

Sååååååååå.

När jag var klar sökte jag på 90's tattoo chokers för "skojs skull" (#hehe) och ändrade mig drastiskt. Tänkte att "fan jag MÅSTE ju beställa hem ett."

Bara ett.

Ett.

Jahaja.

SPOILER ALERT: Jag failade.

Har nu beställt hem ett antal fler en bara ett. Minns dock inte riktigt hur många. Det var 2 easy att bara klicka och godkänna och ba "ah, paypal fixar det där!".

VILL JU HA ALLA JÄVLA FÄRGER OCH KOMBINATIONER?!?!?111

Jag märker hur ett nytt begär och beroende växer i mig. Det vill ut i KLICKA & GODKÄNN-fingret. Jag måste hejda det. Rädda min redan utsatta plånkis. Fakkin' p r o n t o .

Metod: Stilla ett begär med ett annat.


Så.

Nu är jag lugn.

OCH JAG KOMMER VARA SÅ JÄKLA 90'S FAB OM NÅRA VECKOR. AAAAAAH.

#WIN

tisdag 16 september 2014

OM FÖRSTAGÅNGSVÄLJARE HADE FÅTT AVGÖRA VALET..


..hade vi haft en starkare rödgrönrosa regering, fler feminister än fascister och SD hade haft betydligt mindre inflytande.

Så. I blame da medelålders ppl and da pensionärer. Känner lite såhär:




Plus: vi ungdomar bidrar förhoppningsvis till en snällare framtid.


PS. VEM KYSSTE ALLIANSEN BAKOM RYGGEN PÅ V?

SVAR: LÖFVÉN.

måndag 15 september 2014

.

Regeringsskiftet känns snarare som en hjärtlig och tröstande klapp på axeln än en vinst. Sveriges tredje största parti skrämmer mig. Ändå har jag en hel del privilegier såsom att jag är vit, hetero, cisperson och utan funktionshinder. Jag är rädd, men jag kan bara ana vilken rädsla mindre privilegierade känner. 

Kampen fortsätter, hörrni!  

måndag 8 september 2014

MÅNDAG


1. Hur creepy är det inte att minutvisaren a) rör sig snabbare än ett steg i minuten (är väl cirka 10-20 sek mellan varje bild) och b) rör sig uppåt?!?!11 Nu när jag tittar på den är den mycket mer logiskt pekandes neråt. ÄR JU VÄRSTAAAA SCHRÖDINGERS KATT/KVANTFYSIK-MYSTERIUM?!?!111 Att typ ett föremål eller liv kan te sig hur som helst (eller inte finnas alls) när en inte betraktar det. Men när en tittar efter bestämmer det sig för att typ följa naturens lagar?! ... !!! OMG EXTEME FYSIK-MOMENT GOING ON!!!

2. Idag är det en tung dag. Jag har öppnat upp mig om min jobbigaste sak atm hos min kurator och det känns ju såklart lite bättre, men jag blir så himla bakis på feelings när jag blir så aktivt medveten om dem. Fast jag är stolt över mig - den här tillsynes zero feelings guuuurl (dvs jag) progressar i rätt riktning och blir en mer öppen individ.



3. Har en så otroligt sunkig snyggdag idag?!?11. Borde väl egentligen städa lägenheten, men kan inte waste:a en sådan god streetlook, så jag tänker bege mig ut på stadens gator och torg. Jag hoppas på att en god sallad och möjligtvis en kompis väntar på mig där någonstans.

THEY CALL ME MANDA DA MANDA, I'M BACK



HALLÅÅÅÅÅ ÄR NI KVAR HÄÄÄÄÄR??!!?!11



~*ropar ut i da eviga cyberspäce*~

Jag vill meddela att jag härmed flyttar tillbaka hit till min gamla adress på MANDA DA MANDA STREET on da BLOGSPOT distrikt. 

Så vad har hänt sedan sist vi hördes (juli)?

- Jag försökte förgäves på en ny bloggidé som inte gick så bra. Var så pepp innan på att skriva nischat om systerskap, men fick lära mig att jag trivs bäst här.
- Jag har blivit solbränd och liksom brun för första sommaren sedan jag var typ 9år och nu har jag blivit ganska blek igen. 
- Jag har börjat gå till en kurator som är da fakkin' bomb och börjat ordna upp mitt liv och ta min ledsamhet på allvar = bästa valet i år.
- Jag har slutat röka och kan liksom freakin' andas igen <--- #MINDBLOWN

Så nu har vi catchat upp min senaste tid. 

Vad har ni gjort?!?!11 

PS. Känns gött att vara tillbaks. Nu kan jag liksom börja göra gifs igen.