onsdag 18 februari 2015

MANDA DA MANDA INTRODUCERAR SIN NYA ROOMIE


^2 wefies tagna med 100% engagemang, men utan vidare resultat.

Här är min nya pastelliga kombo Bea som officiellt blev min roomie igår. Ikväll ska vi på bio och se 50 shades of shit, så att vi legitimt kan såga den efteråt.

onsdag 11 februari 2015

NÄR FOLK ANVÄNDER UTRYCK SOM MANSHATARE NÄR DE BESKRIVER FEMINISTER

När folk använder ~*kreativa*~ liknelser som arga, lesbiska, äckliga, manshatare, tjocka, fula, orakade, korkade osv när de pratar om oss "rabiesfeminister" (<-- eller när de fortfarande använder det specifika uttrycket som Blondinbella myntade fakkin' 2013) känner jag bah





måndag 9 februari 2015

MÅNDAG


~* P E P P A *~

Måndag, ny vecka, nya tag och nya möjligheter. Och allt vad fan det heter. Jag hoppas att ni har haft en ömäjzing weekend! Själv fick jag hångla efter ett lång och deprimerande tungtango-uppehåll och det är ju fett awesome!!

MITT LIVS STÖRSTA PS. Jag börjar må bättre ibland. Typ sådär att vintern inte bryter ner mig lika mycket, att det känns kul att gå till jobbet, att jag hittar fett med 90's inspo på pinterest, att min fattiga plånbok kanske inte är jordens undergång och mina känslor skrämmer inte ihjäl mig längre. Min kurator ser mina framsteg och tror att jag är redo att vara grown up on mah own väldigt snart och jag blir inte ens skrämd över att jag antagligen kommer sluta gå till henne i vår. Lajf can be good efter depp med andra ord.

fredag 6 februari 2015

MANDA DA MANDA'S NYA KRYPIN

YO PÅ ER!


^Here u have a tired individual. WHY?! u might ask änd yesyes i am gonna tell u why it's because i am moving.

Quick översättning 4 u swedish readers: jag är trött pga jag håller på att flytta.

~*international*~


Japp, jag håller på att flytta. Från mitt forna sovrum till ett framtida sovrum som ska ta form i mitt vardagsrum. Givmild som en annan (dvs jag) är ger jag mitt sovrum till min kompiz Bea som ska flytta in i läggiz med mig.

Här får ni en sneek peek, tillika en ful liten jävla gif, på mitt sovrum in the mäking:


Sen ska det ba upp med en vägg (egentligen en gardin red. anm.) som skiljer av vardagsrum från sovrum och så är det typ klart.

Kanske är det här en nystart jag behöver för det känns frekkin' awesome!