måndag 17 augusti 2015

EN LISTA I BRIST PÅ ANNAT

Vilket är ditt bästa sommarprat?
I år är den nog Annika Norlins sommarprat om PMS och PMSD. Förutom att det hon tog upp är viktigt (!!!) att prata om har hon världens mysigaste norrländska dialekt plus att hon spelade bra musik. Jag har dock inte lyssnat på så många sommarprat än.
Vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?
Fredag + öl
Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
Jag var vårdeprimerad as fakk. Så jag gick väl runt i en bubbla när jag var på jobbet och grät konstant när jag var ledig. Det känns lägligt att ladda upp för den kommande höstdepressionen snart :-) :-) :-)
När var du avundsjuk på någon senast?
Förra veckan när det var meteorregn var jag avundsjuk på alla som såg stjärnfall. Jag såg inte ett enda, fastän jag kikade ut genom mitt fönster i över en timme. Då gav jag upp och började att grina istället, med motiveringen "jag kommer aldrig att uppleva något magiskt i hela mitt liv" ekandes i huvudet. Natten därpå när jag skulle gå och lägga mig tittade jag ut genom fönstret av en slump och såg ett stjärnfall. ~* så jävla magiskt*~ Somnade såhär: :-DDDD
har du något onödigt du gör?
Ångest:ar för mycket även fast jag har tränat bort mycket av tankegångarna/beteendena som framkallar ångest (har t.ex. inte haft panikångest på ett år!), singel-komplex:ar, snoozar för mycket, feströker.
Kan du visa bild på något jättebra?
Kanske inte jättebra, men jätteroligt

Vad är det sämsta med denna vecka?
Det är bara måndag och inget har hunnit skita sig än. MEN det sämsta måste ändå vara att jag har för lite tid över till att kolla på Pretty Little Liars eftersom jag jobbar 6 dagar den här veckan. Började kolla på detta igår och är alltså helt. jävla. fast. Så sjukt jävla spännande?!?!?!11
 Vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?
Jobba, jobba och jobba och på lördag ska jag på festival på en kompis gård som han håller i varenda år = sensommarens höjdpunkt.
När hade du hjärtklappning senast?
När jag började jobba igen efter semestern och halsade tre stora glas med kaffe på typ 1/2 arbetsdag. Under semestern på 5,5 veckor drack jag i princip inget kaffe alls.
vad ska du göra i höst?
Jobba. Förhoppningsvis ska jag hälsa på min kompis i Amsterdam om cafébiträde-lönen tar mig dit :-)). Och så ska jag försöka ligga och hångla mera, då det var jävligt fattigt på den fronten i sommar. Dessutom ska jag försöka bli en legit bloggare igen. OCH klä mig i höst-fashion. ~*längtar ihjäl mig*~ 
har du några planer inför slutet av sommaren?
Festival på lördag och förhoppningsvis någon kräftskiva! 
Vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
Struntat i att jag har mått skit och låtit mig typ utnyttjas bara för att inte vara till besvär. Helsjukt.
vad borde du göra men orkar bara inte?
Träna. Alltså LOL vad är träningsmänniskor för sorts människor egentligen?
vad har du i ditt kylskåp?
Någonting mystiskt som gör att det verkligen s t i n k e r  vitlök. Annars typ gammal yoghurt, ögonkräm och min roomies nyttiga matvaror.
kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?Nä, men ni kan väl önska ett specifikt inlägg? GÖRE BAH!


PS!! Tack gullet som sa att min blogg är najs till mig på mitt jobb! Gjorde min dag, speciellt eftersom att min blogg har sugit nå jävulskt den senaste tiden! Tack för att du drog en vit lögn för min skull.