torsdag 31 december 2015

2015 ÅRS LISTA

mest spelade låt: spotify säger att det är "Closedown" med The Cure, men jag satsar hellre på att det är "Free like a flying demon" med E-type för jag hade en skämsperiod innan jag vågade spela den på spotify så jag youtubade den istället. Kanske är det t.o.m. "Should've gone home" med Måns Zelmerlöw av samma anledning.
mest sagda ord: antagligen nån svordom, eller "typ", "bah", "liksom" och "asså". ELLER nåt på spanska, för vi pratar högstadiespanska på jobbet.
mest besökta platsen: antagligen jobbet, eller internet.
mest träffade person: min roomie
mest ätna maträtten: utan någon som helst tvekan spaghetti, smör och ketchup.



årets bästa beslut: att skaffa glasögon
vad har du lagt mest pengar på? kläder, mat och parthey-hey
vad har du druckit i år? öl, bubbel och för lite vatten :-(
vilken månad var bäst? juli eller augusti, då var jag nog ganska glad om jag inte romantiserar det för mycket nu i efterhand
vad kommer du komma ihåg från 2015? tinder, lösögonfransar (pga lärde mig sätta på såna) glasögon, glitterhår, glitterskägg och "den här snubben gjorde det här astråkiga - DU KOMMER ALDRIG GISSA VAD SOM HÄNDE SEN!!!!!!1jjljl1jä111111wöa@#!"-rubriker som alla jävlar delar på facebook. 




konstigaste faktan du lärt dig i år? att det finns en känd fobi som innebär att man är rädd för att jordnötssmör ska fastna i gommen. men ja, vet fan inte vad den heter och orkar inte ge er en källa på det heller. vaffan, googla.
hur har du mått i år? upp och ner, men hyffsat stabilt, fast nu på slutet har det nog inte varit så bra även fast jag skrattar varje dag.  ...

..mina ögon kan tindra, mina läppar kan le
men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.

..;-)



vilket var ditt bästa köp? mina glasögon fo' sho. och en rosa, fluffig vinterjacka som inte har fastnat på bild. OCH jeansjackan som tillslut blev "BLÄ"-jackan såklart.



vart har du rest? haha, rest och rest. men ja, bara för att låta som en fakkin' crazy explorer: umeå, åland (fast gick aldrig i land), härnösand. skulle egentligen ha åkt till Amsterdam, men jag gjorde sönder en inventarie hos en kompis efter en hångelolycka så blev skuldsatt och fattig :-(
tråkigaste som hänt? att göra sönder ovannämnda inventarie och att betala den, att så många i min närhet har mått sämst, att min självförtroende har försämrats, att min morfar har varit dålig och att min pappa har varit så mycket på sjukhus (han mår bra nu! :) )
ny sak du provat på? att sluta äta kött (förutom fisk) och bli pescetarian (har varit det i typ 2 månader), haft julgran i lägenheten, lagat vegansk julskinka (den var inte så god), göra syntest, ha glasögon, gå på tinderdejt och sabba min tinderdejt :-)
har du fått någon ny hobby? att kolla på youtubers.
tipsa om något du upptäckt i år? "google chrome-tilläget "hola" som gör att en kan se på amerikanska netflix i swe:-)" <--- låter den stå kvar, för det är verkligen typ det bästa ever.
har du några planer för nästa år? att försöka må bättre
hur har du klätt dig? mest 90-taligt






har du lärt känna någon ny person? jarå! mest typ coola brudar på krogen.
hur tror du nästa år blir? vem fan vet
vad hoppas du inför nästa år? att må bra, att åka utomlands och att jag ska få någon typ av aning om vad jag vill göra i framtiden. OCH ATT JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT BLOGGA, SÅKLART.

listan brutalt snodd från queen of listor, midnattsgatan.

GOTT NYTT ÅR!!!!! 
<3<3


tisdag 29 december 2015

SMOOTHIE CHALLENGE



Hej alla fänz!

Sorri att jag suger på att blogga och sådär, ni vet. Men här får ni en sen julklapp av mig! Så får ni höra hur jag låter när jag pratar. Coolt va?