söndag 3 maj 2015

FRÅGESTUND


YO!

Nått måste ju fakkin' hända här. I brist på hobbys måste jag ju faktiskt ta den här bloggen på lite allvar. Så jag tänkte typ.. FRÅGESTUND!!

Ställ nån fråga (eller flera) om vad i helvete ni vill i kommentarsfältet, så är ni jävligt hyggliga. I utbyte ska jag försöka cutta min prestationsångest i magen och försöka blogga mera.

Cyberspäce luv
yours truly

6 kommentarer:

klöversmoa sa...

hej amanda
nu har ja & min kille gjort slut och d e d sorgligaste som hänt mig i hela livet kanske
har du något tips på hur ja ska klara detta? säg nåt roligt man kan göra typ? mvh heartbroken :((((

Anonym sa...

Vad gör du om dagarna? Hur bor du? Behöver typ en recap på hela ditt liv!

Anonym sa...

Vad ska en göra för att skaffa vänner? Jag är så jävla ensam och blir ledsen över att hela tiden, alltid vara själv. Jag tycker inte ens om att vara själv men jag vet liksom inte var jag ska börja. Har en hel lista på grejer som jag vill göra men jag vet inte vem jag ska hitta på dessa aktiviteter med. Blir megadeppig på helgerna och går och lägger mig kl åtta pga har inget att göra och samhället bara tar för givet att alla har en vänskapskrets typ råd nr 1 för deppiga: var med dina kompisar, men jag har fakking inga och när jag senast var sjuk och behövde åka till en annan stad för att fixa halsmandlarna och sköterskan säger att jag säkert har nån kompis som kan följa med för jag jag mådde rätt kasst och feberyrade men neeeeeej jag har ingen vän som kan göra det och min familj bor fyra timmar bort. Sry för långt inlägg men hur fan börjar man från noll och skaffar vänner?

Anonym sa...

Vart köper du alla dina fina kläder? Favvisbutik??

chrissy sa...

vilken e DIN favoritöl!!!!

Anonym sa...

hur blir en så cool som du? vad gör du på morgonen för att snabbt bli cool? mvh patetisk förlorad 17åring hähä